Hozzátartozók

A családnak ugyanannyi figyelmet kell kapnia, és részt kell vállalnia a felépülés folyamatában mint a felépülőnek, hogy közösen tudják megtalálni az új egyensúlyi helyzetet. A pár- és családi konzultációk során a neheztelések és a bűntudat feloldása mellett fontos szerepet kap a családban rejlő pozitív erőforrások feltárása és mozgósítása. Így a munka eredményesen egészíti ki a droghasználóval folytatott egyéni konzultáció folyamatát. 


Párok és családok részére kétféle szolgáltatást nyújtunk

  • Család-/párkonzultáció

Egyszeri vagy néhány alkalom. A felépülés fontos részének tartjuk, hogy a szerhasználó családi kapcsolatai változzanak, javuljanak. Ezért lehetőséget nyújtunk arra, hogy bevonjuk az érintett családtagokat a közös munkába. A konzultáció időtartama 90 perc.

  • Családokkal és párokkal végzett pszichoterápia

Összetettebb családi vagy párkapcsolati probléma esetén az előző pontban leírt helyett a hosszabb terápiás munka javasolt.


Család- és párkonzultációt/-tanácsadást folytató munkatársaink:

  • Békési Tímea
  • Pászli Lívia 

Család- és párkonzultációt, valamint családokkal végzett pszichoterápiát folytató munkatársaink:

  • Dr. Bodrogi Andrea
  • Erdei Kata

A szolgáltatást elsősorban térítéses formában nyújtjuk. Az árakról itt, az Önköltségi árak c. dokumentumból tájékozódhat.

A szolgáltatások igénybevétele során szükséges lehet az Ön személyes vagy különleges adatainak kezelése. Mielőtt igénybe veszi a szolgáltatást, az adatkezeléssel kapcsolatban személyesen tájékoztatjuk, illetve előzetesen tájékozódhat itt, az Adatkezeléssel kapcsolatos iratok között.


A pároknak és családoknak nyújtott szolgáltatások előzetesen egyeztetett időpontokban történnek. A szolgáltatás részleteiről tájékozódhat és időpontot kérhet a Kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségeken!