Hozzátartozók

A családnak ugyanannyi figyelmet kell kapnia, és részt kell vállalnia a felépülés folyamatában mint a felépülőnek, hogy közösen tudják megtalálni az új egyensúlyi helyzetet. A pár- és családi konzultációk során a neheztelések és a bűntudat feloldása mellett fontos szerepet kap a családban rejlő pozitív erőforrások feltárása és mozgósítása. Így a munka eredményesen egészíti ki a droghasználóval folytatott egyéni konzultáció folyamatát. 


Párok és családok részére kétféle szolgáltatást nyújtunk

  • Család-/párkonzultáció

Egyszeri vagy néhány alkalom. A felépülés fontos részének tartjuk, hogy a szerhasználó családi kapcsolatai változzanak, javuljanak. Ezért lehetőséget nyújtunk arra, hogy bevonjuk az érintett családtagokat a közös munkába. A konzultáció időtartama 90 perc.

  • Családokkal és párokkal végzett pszichoterápia

Összetettebb családi vagy párkapcsolati probléma esetén az előző pontban leírt helyett a hosszabb terápiás munka javasolt.


Család- és párkonzultációt/-tanácsadást folytató munkatársaink:

  • Békési Tímea
  • Pászli Lívia 

Család- és párkonzultációt, valamint családokkal végzett pszichoterápiát folytató munkatársaink:

  • Dr. Ali István
  • Dr. Bodrogi Andrea
  • Erdei Kata
  • Komáromi Éva

A pároknak és családoknak nyújtott szolgáltatások finanszírozási formái

Évente néhány család/pár számára lehetőség van a szolgáltatások térítésmentes igénybe vételére. Ilyen esetben a szolgáltatást pályázati forrás biztosítja. A térítésmentesség az igények függvényében, a finanszírozási keret erejéig áll fenn.  Arról, hogy aktuálisan van-e ilyen lehetőségünk, az alapítvány Facebook oldalán talál aktuális információt, vagy a Kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségeken tájékozódhat. 

Ha nagyon elégedett az elért eredményekkel, és módja van munkánkat támogatni, adományt adhat. Erre javasoljuk a honlap Adományozás menüpontjának használatát. 

2019-től térítéses formában is nyújtunk szolgáltatást. Ennek fő előnye, hogy a szolgáltatást pályázati forrás nélkül is biztosítani tudjuk. 

  • Térítéses szolgáltatás esetén az első konzultáció díja 30 000.- Ft, 
  • rendszeres konzultáció (ambuláns terápia esetén) 20 000.- Ft/alkalom.

A szolgáltatások igénybevétele során szükséges lehet az Ön személyes vagy különleges adatainak kezelése. Mielőtt igénybe veszi a szolgáltatást, az adatkezeléssel kapcsolatban személyesen tájékoztatjuk, illetve előzetesen tájékozódhat itt, az Adatkezeléssel kapcsolatos iratok között.


A pároknak és családoknak nyújtott szolgáltatások előzetesen egyeztetett időpontokban történnek. A szolgáltatás részleteiről tájékozódhat és időpontot kérhet a Kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségeken!