Online tanácsadás

Üdvözlünk a Kék Pont Alapítvány ingyenes és kötetlen (anonim) online-tanácsadási felületén, ahol levelezésen (e-mail) keresztül léphetsz kapcsolatba velünk!


Mire jó az online konzultáció?

Az online-konzultáció alkalmas rá, hogy megfogalmazd, kimondd a szerhasználattal (alkohol, drog, jogok) kapcsolatos, mindennapi életedben megjelenő nehézségeidet (munkahelyi, párkapcsolati, családi, egészségügyi, jogi ), kérdéseidet. A konzultáció során visszajelzéseket kaphatsz a leírtakról, egy figyelő, megértő embertől.

Amennyiben e-mailt szeretnél küldeni nekünk, görgess lejjebb, ahol a szövegdobozba írva küldheted el üzeneted. Ha szeretnél, létrehozhatsz erre a célra egy külön e-mail címet is, leveledre pedig 7 napon belül válaszolunk.


Mire nem alkalmas a levelezés?

A levelezés nem alkalmas arra, hogy vészhelyzet, krízis esetén elég segítséget nyújtson. Ebben az esetben a személyes találkozást (ambulanciáink elérhetőségét itt találod) vagy a következő segélyvonalakat ajánljuk:

Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok – 061 116-123

Kék vonal (gyermek- és ifjúsági telefonszolgálat) – 061 116-111


Levelezésedhez csupán egy e-mail címre lesz szükséged, melyet te választasz meg.


Az online-tanácsadás, anonim (névtelen), ingyenes és titoktartási kötelezettség által védett, üzeneteidet csak egy, nálunk dolgozó munkatárs látja, ő fogadja az írásod és ő is válaszol majd Neked. Az általad leírtak alapján csak olyan adatokat őrzünk meg, melyek nem alkalmasak személyazonosságod azonosítására. A levelezésen keresztül zajló online-konzultáció során fontos tudnod, hogy harmadik fél nem fogja látni üzeneteidet, nem adunk ki bizalmas információt, levelednek semmilyen jogi következménye nem lesz.

Köszönjük, hogy megtisztelsz minket bizalmaddal!


Nemed