Hozzátartozók

A csoportban végzett munka attól más, illetve több, mint az egyéni konzultáció, hogy itt a sorstársi közösség erejét megtapasztalva lehet beszélni a problémákról, valamint tanulni egymás sikeres megoldásaiból. A szakember által vezetett csoportokban végre ki lehet lépni az elszigeteltségből, elmagányosodásból, és ehhez az úthoz több lehetőség közül lehet választani.


Rendszeresen működő, hozzátartozóknak ajánlott terápiás csoportjaink

  • Női csoport
  • Hozzátartozói csoport
  • Testvércsoport
  • Színházterápiás csoport
  • Meseterápiás csoport

A csoportokhoz az új ismertetőket kollégáink készítik. Szíves türelmüket kérjük!

Az aktuálisan elérhető, induló csoportokról folyamatosan tájékozódhat az alapítvány Facebook oldalán, vagy a Kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségeken.


Rendszeresen működő, hozzátartozók számára is nyitott felépülő közösségeink

  • Rádió BKS
  • Recovery Urban Golf Club Ferencváros
  • Recovery Urban Golf Club Békásmegyer

A közösségekhez az új ismertetőket kollégáink készítik. Szíves türelmüket kérjük!

Az aktuálisan elérhető, induló közösségekről folyamatosan tájékozódhat az alapítvány Facebook oldalán, vagy a Kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségeken.


A terápiás csoportok és felépülő közösségek finanszírozási formái

Felépülő közösségeinkben térítésmentesen vehet részt. A közösségeket az alacsonyküszöbű szociális szolgáltatás állami támogatása és pályázati források finanszírozzák.

Ha nagyon elégedett az elért eredményekkel, és módja van munkánkat támogatni, adományt adhat. Erre javasoljuk a honlap Adományozás menüpontjának használatát. 

Terápiás csoportok:

Évente néhány alkalommal lehetőség van a szolgáltatások térítésmentes igénybe vételére. Ilyen esetben a szolgáltatást pályázati forrás biztosítja. A térítésmentesség az igények függvényében, a finanszírozási keret erejéig áll fenn. 

Arról, hogy aktuálisan van-e ilyen lehetőségünk, az alapítvány Facebook oldalán talál aktuális információt, vagy a Kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségeken tájékozódhat. 

Ha nagyon elégedett az elért eredményekkel, és módja van munkánkat támogatni, adományt adhat. Erre javasoljuk a honlap Adományozás menüpontjának használatát. 

2020-tól várhatóan térítéses formában is hirdetünk terápiás csoportokat. Ennek fő előnye, hogy a szolgáltatást pályázati forrás nélkül is biztosítani tudjuk. A térítéses csoportok részvételi díjairól a csoport indulásakor, a hirdetésből, illetve az alapítvány Facebook oldalán tájékozódhat.


Adatvédelmi tudnivalók

A terápiás csoportok és felépülő közösségek, finanszírozástól függetlenül anonim formában működnek, így személyes adatokat nem kezelünk. Amennyiben a terápáiás csoport pályázati forrásból működik, jelenléti ívet készítünk, a résztvevők ilyenkor egy jeligét választanak, és minden csoportalkalommal ezzel a jeligével írnak alá.