VÁLLALATOK, SZAKEMBEREK, SAJTÓ

Vállalatok, munkáltatók négyféle módon
működhetnek együtt velünk, illetve
vehetik igénybe szolgáltatásainkat

Megrendelőként

Ha a dolgozói részére a hétköznapokra vagy céges eseményekhez kapcsolódóan szolgáltatást rendelne, ne habozzon megkeresni minket!

Politikai pártok kivételével bármilyen munkáltatónak nyújtunk szolgáltatást, akár a vállalati, az intézményi vagy a civil szektorban működik.

Recovery szolgáltatásaink a szerhasználat és viselkedési addikciók megelőzésében és kezelésében szerzett, több mint húsz éves tapasztalatunkra épülnek.

A szolgáltatások célja, hogy az élet örömforrásainak mértékletes használatára úgy “tanítsanak”, hogy maga a folyamat is örömteli, szórakoztató legyen.


Munkáltatók számára ajánljuk:

 • Egészségnapokba illeszthető, interaktív előadásainkat mértékletesség témában – 45-60-90 perces verzió,
 • Szülőknek szóló interaktív előadásunkat arról, hogy mire érdemes odafigyelni az örömök fogyasztása terén a kamasz gyerekeknél,
 • Csapatépítő naphoz ajánlott programunk a mértékletességet népszerűsítő urban golf foglalkozás és verseny (fél/egész napos),
 • A témához illeszkedő szórakoztató vetélkedő (1-2 órástól félnapos időtartamban).

A szolgáltatások száz százalékig a megrendelő méretére, igényére szabhatóak!

További információ: Dávid Ferenc (info(a)kekpont.hu)


Referenciáink:

 • Mértékletesség és vágyak megregulázása előadások: József Attila Gimnázium diákjai, Engame Akadémia diákjai, ELTE TÓK hallgatói, ELTE ÁJK hallgatói, AKG Szülői Akadémia (2018-19)
 • Problémaérzékenyítés szakemberek számára: TASZ, Revita Alapítvány, Békásmegyeri pedagógusok, iskolapszichológusok és szociális szakemberek (2018-19)
 • MKKSZ versenyzők és edzők számára interaktív előadások mértékletesség témában, “örömfogyasztás” kérdőív és helyzetkép készítése (2016-19)
 • Mértékletesség témájú urban golf játék: FeriFeszt, IFI Feszt (2016-19)
 • HIV témájú vetélkedő IX. kerületi fiataloknak (FMK, 2016-18)
 • Confector Open – golfos csapatépítő nap (2015, 2017)
 • Story Slam Show az Esztergomi Leánynevelő Intézetben, a MAC partnerségével (2015) – a MAC-nak készített kisfilmünk az eseményről

Adományozóként

Egyszeri tárgyi, egyszeri vagy rendszeres pénzbeni adományt is fogadunk munkáltatóktól, vállalatoktól, akár CSR keretből származik, akár dolgozói szavazás, gyűjtés eredménye. Az adományokról igazolást állítunk ki, ami adózáskor felhasználható.

Nem fogadunk el tárgyi vagy pénzbeni adományt olyan vállalattól, amely főtevékenysége: cigaretta, alkohol gyártása vagy nagykereskedelme, trafikok működtetése, illetve szerencsejáték forgalmazása.

Adományozni honlapunk Adományozás menüjén keresztül is tud.


Szponzorként

Egyes szolgáltatásainkhoz, lakossági kampányainkhoz, eseményeinkhez kapcsolódóan szokásos reklám tevékenység keretében megjelenítheti termékeit felületeinken.

Egy-egy szolgáltatást, eseményt elsődlegesen olyan vállalat vagy intézmény szponzorálhat, amely az adott szolgáltatáshoz vagy kampányunkhoz, eseményünkhöz jól illeszthető, kapcsolható.

A szponzorációs során alkohol, cigaretta és szerencsejáték nem jeleníthető meg, illetve alkoholt helyettesítő alkoholmentes termék (pl. alkoholmentes sör) sem.

A szponzorációt jelenleg Mértékletesség kampányaink kapcsán fogadjuk, a részletes feltételekről a Merj kevesebbet! oldalon tájékozódhat.


Együttműködő partnerként

Mértékletesség kampányainkhoz, anonim online tanácsadás szolgáltatásunkhoz, illetve a szerhasználók hozzátartozóival végzett munkához folyamatosan keresünk együttműködő partnereket is.

Együttműködésünk közös értékrend, társadalmi felelősség mentén történhet, olyan vállalatokkal, amelyek értékei, a mi missziónkhoz és tevékenységünkhöz tisztán és egyértelműen kapcsolhatóak. Ezekről itt tájékozódhat.

A fent felsoroltakon kívül egyéb, a missziónkkal, értékeinkkel és tevékenységünkkel összhangba hozható együttműködésekre is nyitottak vagyunk.

Együttműködés kezdeményezéséhez keresse Erdélyi Tea intézményvezetőt, az info(a)kekpont.hu címen!