VÁLLALATOK, SZAKEMBEREK, SAJTÓ

Ha Ön egy vállalat képviseletében együtműködési lehetőséget keres, vagy a dolgozói számára a mértékletesség erényét népszerűsítő, vagy tájékoztató célú Recovery termékeinket rendelné meg, esetleg ezektől függetlenül támogatná a Kék Pont munkáját, projektjeit, a  következőket érdemes tudnia:


1. Együttműködő partnerként

Együttműködő partnereket folyamatosan keresünk lakossági mértékletesség kampányainkhoz, mint a Száraz November vagy a Tépőzár

Rendszeres eseményeinkhez, illetve futó projektjeinkhez is várjuk az együttműködő partnerek jelentkezését. Ezek: Felépülési nap, Urban Golf Klub, Közösségi Rádió.

Ha az Ön vállalata más, a mértékletességet népszerűsítő, vagy ifjúsági kreatív prevenciót célzó projekt létrehozását tervezi, CSR tevékenység keretében, együttműködő partnerként abban is szívesen közreműködünk.

Kulcsszavaink: mértékletesség, fenntarthatóság, felépülés, társadalmi és egyéni felelősség, öngondoskodás.

Együttműködés kezdeményezésével keresse Dávid Ferenc biopolitikai szakértőnket (info@kekpont.hu), a vállalati együttműködésekért felelős Biopolitikai Műhely vezetőjét!


2. Recovery szolgáltatásaink megrendelőjeként

Recovery szolgáltatásaink a szerhasználat és viselkedési addikciók megelőzésében és kezelésében szerzett, több mint húsz éves tapasztalatunkra épülnek.

Ezek a szolgáltatások nem azoknak szólnak, akiknek bármilyen szenvedélyükkel már komoly problémáik vannak. Céljuk sokkal inkább az, hogy az élet örömforrásainak mértékletes használatára úgy “tanítsanak”, hogy maga a folyamat is örömteli, szórakoztató legyen.

Vállalatok számára ajánljuk:

 • Egészségnapokba illeszthető, interaktív előadásainkat mértékletesség témában – 45-60-90 perces verzió,
 • Szülőknek szóló interaktív előadásunkat arról, hogy mire érdemes odafigyelni az örömök fogyasztása terén a kamasz gyerekeknél,
 • Csapatépítő naphoz ajánlott programunk a mértékletességet népszerűsítő urban golf foglalkozás és verseny (fél/egész napos),
 • A témához illeszkedő szórakoztató vetélkedő (1-2 órástól félnapos időtartamban).

Ha kedvet kapott valamelyik Recovery szolgáltatás kipróbálásához, egyeztessük a részleteket! A szolgáltatások száz százalékig a megrendelő méretére, igényére szabhatóak!

További információ: Dávid Ferenc (info@kekpont.hu)

Referenciáink:

 • Mértékletesség és vágyak megregulázása előadások: József Attila Gimnázium diákjai, Engame Akadémia diákjai, ELTE TÓK hallgatói, ELTE ÁJK hallgatói, AKG Szülői Akadémia (2018-19)
 • Problémaérzékenyítés szakemberek számára: TASZ, Revita Alapítvány, Békásmegyeri pedagógusok, iskolapszichológusok és szociális szakemberek (2018-19)  
 • MKKSZ versenyzők és edzők számára interaktív előadások mértékletesség témában, “örömfogyasztás” kérdőív és helyzetkép készítése (2016-19)
 • Mértékletesség témájú urban golf játék: FeriFeszt, IFI Feszt (2016-19)
 • HIV témájú vetélkedő IX. kerületi fiataloknak (FMK, 2016-18)  
 • Confector Open – golfos csapatépítő nap (2015, 2017)
 • Story Slam Show az Esztergomi Leánynevelő Intézetben, a MAC partnerségével (2015) – a MAC-nak készített kisfilmünk az eseményről

3. Támogatóként

Egyszerű dolga van, eseti vagy rendszeres adománnyal támogathatja munkánkat, az Adományozás menüpont segítségével.