Cikkeink

JÁRÓBETEG ELLÁTÁS, ELTERELÉS, DROGTESZT

Következő frissítés tervezett ideje: változás esetén

| Drogteszt | Elterelés | Járóbeteg ellátás | Gyógyszerfelírás | Időpontkérés, rendelési idők |


DROGTESZT

Ambulanciáinkon jelenleg drogtesztet nem végzünk.


ELTERELÉS

Felhívjuk az érintettek figyelmét, hogy a jogszabályok szerint az eltereléshez szükséges előzetes állapotfelmérést az elterelés megkezdése előtt kell elvégezni!

Az eltereléshez szükséges előzetes állapotfelmérés ambulanciáinkon korlátozottan, előzetes időpontegyeztetést követően érhet el. Az állapotfelmérések során az önkéntesen érkezők az elterelésre jelentkezők előtt kerülnek sorra. Mivel emiatt több hetes, akár több hónapos várólistánk van, sürgős esetben javasoljuk, hogy más állapotfelmérést végző ellátót keressen!

Amennyiben eltereléshez előzetes orvosi állapotfelmérésre van szüksége, jelenleg a következő partnereinknél is igénybe tudja venni – lakóhelytől függetlenül:

Drogoplex Ambulancia, Megálló Csoport Alapítvány, Józsefvárosi Szent Kozma Egészségügyi Központ

Amennyiben az előzetes orvosi állapotfelmérés eredménye szerint gyógyító vagy egyéb típusú elterelésre van szüksége, kapacitásaink függvényében változatlanul fogadni tudjuk, az orvos által kiállított papírral, előzetesen egyeztetett időpontban.

Időpontot a Kapcsolat menüpontban szereplő telefonszámainkon kérhet.


JÁRÓBETEG ELLÁTÁS

2023-ban a Kék Pont Felépülési Központjaiban a járóbeteg ellátás mindkét ambulancián (Gát utcai, békásmegyeri) online is működik. Az Ön orvosa, Önnel egyetértésben, dönti el, hogy személyes vagy online találkozásra van-e szükség. Személyes konzultációra a higiénés előírások betartása mellett van lehetőség.


A személyes találkozáskor szükséges betartani a higiénés szabályokat, amelyekről kollégáink a helyszínen tájékoztatják a klienseket. Maszk előírásszerű viselése nélkül személyes konzultáció nem tartható, ezért kérjük, ilyen esetben hozzon magával védőmaszkot, és az orrát, száját is eltakarva viselje azt!


Ha Ön úgy tudja, hogy betegbiztosítása nem folyamatos, mindenképp olvassa el ezt a bejegyzést is!

HA ÖNNEK OLYAN TÜNETEI VANNAK, AMIK COVID FERTŐZÉSRE IS UTALHATNAK, KÉRJÜK, TELEFONON MONDJA LE A SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA EGYEZTETETT IDŐPONTOT, ÉS NE JELENJEN MEG A RENDELÉSEN! EZ ESETBEN ÉRDEKLŐDJÖN ONLINE KONZULTÁCIÓ LEHETŐSÉGÉRŐL!


GYÓGYSZERFELÍRÁS

Dr. Rácz József betegeinekHétfőnként írjuk ki az előző hét hétfő-péntek
között megbeszélt recepteket,
így az e-recept alapján keddtől
tudja a gyógyszert kiváltani.
Dr. Bodrogi Andrea betegeinekPéntek kivételével hétköznapokon, rendelési időben, 15 óra után.
Dr. Ljavinyec Sztyepán betegeinekRendelési időben, gyógyszer személyesen, illetve a doktor úrral való korábbi megbeszélés alapján telefonon is íratható.

IDŐPONTKÉRÉS, RENDELÉSI IDŐK

Ha ön orvosi konzultációra jelentkezik, a következő iratokra lesz szüksége:
TAJ kártya, lakcímkártya, személyi igazolvány.
Kérjük, ezeket készítse elő a konzultáció előtt, illetve ha időpontot kér vagy gyógyszert írat telefonon!

Orvosi konzultációra időpontot a konzultáció alkalmával, kezelőorvosától vagy a Kapcsolat menüpontban szereplő telefonszámainkon kérhet.

Dr. Rácz József hétfői és keddi napokon, változó idősávban rendel, kizárólag előzetesen egyeztetett időpontban fogad, online vagy a Gát utcában.

Dr. Bodrogi Andrea hétfőtől péntekig, 14-18 óráig rendel, kizárólag előzetesen egyeztetett időpontban fogad, online vagy a Gát utcában.

Dr. Ljavinyec Sztyepán Békásmegyeren, személyesen, előzetes bejelentkezés alapján fogad, rendelési ideje:

Páros heteken
Kedd: 14:00-18:30
Csütörtök: 8:00-12:30
Páratlan heteken:
Csütörtök: 8:00-12:30
Péntek: 8:00-15:30