FELÉPÜLŐK, SZERHASZNÁLÓK

A csoportban végzett munka attól más, illetve több, mint az egyéni konzultáció, hogy itt a sorstársi közösség erejét megtapasztalva lehet beszélni a problémákról, valamint tanulni egymás sikeres megoldásaiból. A szakember által vezetett csoportokban végre ki lehet lépni az elszigeteltségből, elmagányosodásból, és ehhez az úthoz több lehetőség közül lehet választani.


Pszichoterápiás csoportfoglalkozás

vezeti: Dr. Takách Gáspár addiktológus, pszichiáter főorvos

időpont: csütörtökönként 18 órától

helyszín: Békásmegyeri Ambulancia

információ és jelentkezés: 0670 607-5030

A részvétel térítésmentes, adományt elfogadunk.


Egyéb, szerhasználóknak szóló, eseti terápiás csoportjaink

  • Pszichoedukációs csoport
  • Színházterápiás csoport
  • Meseterápiás csoport

A fenti csoportokat pályázati finanszírozás esetén tartjuk. Az aktuálisan elérhető, induló csoportokról folyamatosan tájékozódhat az alapítvány Facebook oldalán, vagy a Kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségeken.


Rendszeresen működő felépülő közösségeink

  • Rádió BKS közösségi rádió
  • Recovery Urban Golf Club Ferencváros
  • Recovery Urban Golf Club Békásmegyer

Az aktuálisan elérhető, induló közösségekről folyamatosan tájékozódhat az alapítvány Facebook oldalán, vagy a Kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségeken.

A felépülési közösségekben való részvétel térítésmentes.


Ha elégedett a szolgáltatásainkkal, és módja van munkánkat támogatni, adományt adhat. Erre javasoljuk a honlap Adományozás menüpontjának használatát. 


Adatvédelmi tudnivalók

A terápiás csoportok és felépülő közösségek anonim formában működnek, így személyes adatokat nem kezelünk. Amennyiben a terápáiás csoport pályázati forrásból működik, jelenléti ívet készítünk, a résztvevők ilyenkor egy jeligét választanak, és minden csoportalkalommal ezzel a jeligével írnak alá.