Tépőzár

Kedves Látogatók, Tépőzárosok!

A Tépőzár fórum alapvetően azok számára jött létre, akik problémásnak érzik a marihuánával való kapcsolatukat, és részt vesznek egy közös kihívásban, a Tépőzár kampányban, melynek keretében vállalják, hogy 30 napig felhagynak a fűhasználattal. A kampány 2016 óta működik, minden évben március 22-től április 20-ig tart.

Ezen a felületen megoszthatod a gondolataidat, érzéseidet és tapasztalataidat egy anonim és biztonságos légkörben olyanokkal, akik hasonló dolgokon mennek keresztül, mint te. A fórum moderálását segítő szakemberek végzik, hozzájuk is fordulhatsz, ha segítségre van szükséged, őket a KékPont felhasználónév alatt találod meg.

Hogyha jobban szeretnéd körüljárni problémádat, van lehetőséged bizalmasan, kizárólag egy másik segítő személlyel konzultálni az online konzultációs felületünkön. Ezt itt érheted el: http://kekpont.hu/online-tanacsadas/ .

A droghasználat rendészeti és büntetőjogi kérdés is, ezért tudj róla, hogy ha a saját drogfogyasztásodról írsz a saját neved alatt, annak büntetőjogi következménye lehet. Ha bármit megosztanál vagy kérdeznél azt ezen a fórumon megteheted, de a saját adatok megadása beazonosíthatóvá tesz. Ha drogjogi tanácsra van szükséged keress minket bármelyik elérhetőségünkön!

Mi az, ami tilos a fórumon?

Nem megengedett a fórumon az, hogy árulj, másokat beszerzési információkkal láss el, droghasználatra csábíts, valamint legalizációs törekvéseidet se itt oszd meg! Tilos bármiféle kannabisz terméket ábrázoló fotó megosztása! Fontos továbbá, hogy kerüld a másik minősítését, tiszteljük egymást! Abban az esetben, ha ezt nem tudod betartani, felszólítás után törlésre kerülsz.

Mielőtt regisztrálnál, kérjük olvasd el az alábbi Moderációs Szabályzatunkat!

Tépőzár Fórum Moderációs Szabályzat
Jelentkezz be itt a fórum megtekintéséhez!