Online tanácsadás

Üdvözlünk a Kék Pont Alapítvány ingyenes és kötetlen (anonim) online-tanácsadási felületén, ahol levelezésen (e-mail) keresztül léphetsz kapcsolatba velünk!

2019. December 21. és 2020. Január 02. között az online konzultációs szolgáltatásunk szünetel! Amennyiben úgy érzed, hogy ebben az időszakban nagyon fontos lenne megosztanod az érzéseidet, segítséget kérned, a lentebb is említett segélyvonalakat ajánljuk:

Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok – 061 116-123

Kék vonal (gyermek- és ifjúsági telefonszolgálat) – 061 116-111


Mire jó az online konzultáció?

Az online-konzultáció alkalmas rá, hogy megfogalmazd, kimondd a szerhasználattal (alkohol, drog, jogok) kapcsolatos, mindennapi életedben megjelenő nehézségeidet (munkahelyi, párkapcsolati, családi, egészségügyi, jogi ), kérdéseidet. A konzultáció során visszajelzéseket kaphatsz a leírtakról, egy figyelő, megértő embertől.

Amennyiben e-mailt szeretnél küldeni nekünk, görgess lejjebb, ahol a szövegdobozba írva küldheted el üzeneted. Ha szeretnél, létrehozhatsz erre a célra egy külön e-mail címet is, leveledre pedig 7 napon belül válaszolunk.


Mire nem alkalmas a levelezés?

A levelezés nem alkalmas arra, hogy vészhelyzet, krízis esetén elég segítséget nyújtson. Ebben az esetben a személyes találkozást (Budapest, 1095 Gát utca 25.1/8 Tel: +36 1 215 7833, 1039 Budapest, Lukács Gy. u. 3. Tel: +36 1 454 0876) vagy a következő segélyvonalakat ajánljuk:

Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok – 061 116-123

Kék vonal (gyermek- és ifjúsági telefonszolgálat) – 061 116-111


Levelezésedhez csupán egy e-mail címre lesz szükséged, melyet te választasz meg.


Az online-tanácsadás, anonim (névtelen), ingyenes és titoktartási kötelezettség által védett, üzeneteidet csak egy, nálunk dolgozó munkatárs látja, ő fogadja az írásod és ő is válaszol majd Neked. Az általad leírtak alapján csak olyan adatokat őrzünk meg, melyek nem alkalmasak személyazonosságod azonosítására. A levelezésen keresztül zajló online-konzultáció során fontos tudnod, hogy harmadik fél nem fogja látni üzeneteidet, nem adunk ki bizalmas információt, levelednek semmilyen jogi következménye nem lesz.

Köszönjük, hogy megtisztelsz minket bizalmaddal!


Nemed