Tépőzár

Kedves Látogatók, Tépőzárosok!

A Tépőzár fórum alapvetően azok számára jött létre, akik problémásnak érzik a marihuánával való kapcsolatukat, és részt vesznek egy közös kihívásban, a Tépőzár kampányban, melynek keretében vállalják, hogy 30 napig felhagynak a fűhasználattal. A kampány ugyan véget ért, de a fórum továbbra is él. Itt megoszthatod a gondolataidat, érzéseidet és tapasztalataidat egy anonim és biztonságos légkörben olyanokkal, akik hasonló dolgokon mennek keresztül, mint te. A fórum moderálását segítő szakemberek végzik, hozzájuk is fordulhatsz, ha segítségre van szükséged, őket a KékPont felhasználónév alatt találod meg.

Hogyha jobban szeretnéd körüljárni problémádat, van lehetőséged bizalmasan, kizárólag egy másik segítő személlyel konzultálni az online konzultációs felületünkön. Ezt itt érheted el: http://kekpont.hu/online-tanacsadas/ .

A droghasználat rendészeti és büntetőjogi kérdés is, ezért tudj róla, hogy ha a saját drogfogyasztásodról írsz a saját neved alatt, annak büntetőjogi következménye lehet. Ha bármit megosztanál vagy kérdeznél azt ezen a fórumon megteheted, de a saját adatok megadása beazonosíthatóvá tesz. Ha drogjogi tanácsra van szükséged keress minket bármelyik elérhetőségünkön!

Mi az, ami tilos a fórumon?

Nem megengedett a fórumon az, hogy árulj, másokat beszerzési információkkal láss el, droghasználatra csábíts, valamint legalizációs törekvéseidet se itt oszd meg! Tilos bármiféle kannabisz terméket ábrázoló fotó megosztása! Fontos továbbá, hogy kerüld a másik minősítését, tiszteljük egymást! Abban az esetben, ha ezt nem tudod betartani, felszólítás után törlésre kerülsz.

 
Jelentkezz be itt a fórum megtekintéséhez!