Cikkeink

KÖZÖSSÉGI ELLÁTÁS

Következő frissítés tervezett ideje: változás esetén

| Szerhasználók, felépülők ellátása |
| Az online ellátás menete |
| Hozzátartozók ellátása |


Szerhasználók, felépülők ellátása

Tájékoztatjuk klienseinket és leendő klienseinket, hogy, 2023-ban, a Kék Pont Felépülési Központjaiban a közösségi ellátás szolgáltatásokban, mindkét ambulancián a kliensfogadás online formában is folytatódik. Az Ön konzultánsa, Önnel egyetértésben dönti el, hogy személyes vagy olnine találkozásra van-e szükség. Személyes konzultáció a higiénés előírások betartása mellett az ambulanciákon lehetséges.

Az előírásokat ez esetben konzultánsa ismereteti Önnel.

Személyes ellátás esetén a korábban megszokott módon várjuk ambulanciáinkon, a konzultánsával megbeszélt időpontban.


Az online ellátás menete

1.Egyeztetett időpontban való konzultáció esetén:

A konzultánsuk közvetlen elérhetőségét hívhatják a megbeszélt időben. Ha ezt nem tudják, akkor a szolgáltatás (ld.: itt) központi telefonszámán tudhatják meg a konzultánsuk ajánlott elérhetőségét.

2. Ha időpontot kérne, módosítana vagy törölne:

Kérjük, a konzultánsnak jelezzen, időpont törlés esetén lehetőleg írásban, a megbeszélt időpont előtt lehetőleg 24 órával!


Ha Ön úgy tudja, hogy betegbiztosítása nem folyamatos, mindenképp olvassa el ezt a bejegyzést is!


Hozzátartozók ellátása

A hozzátartozói ellátás elsősorban csoportos formában zajlik. Egyéni hozzátartozói ellátásra térítésmentes formában akkor van lehetőség, ha a hozzátartozóhoz kapcsolódó szerhasználó/felépülő is a Kék Pont kliense, és a kliens konzultánsa vagy a hozzátartozói csoport vezetője és a kezelőorvos egyaránt az egyéni konzultációt tartja megfelelőnek a hozzátartozó esetében.

A hozzátartozói csoport online formában működik. Amennyiben már jár a csoportba, információkért, kérjük, a csoportvezető Gyárfás Anikó terápiás munkatárs kollégánkat keresse!

Csatlakozási szándéka esetén az itt jelzett telefonszámon érdeklődhet.


Ha elterelésre jelentkezne, kérjük, ebben a cikkben tájékozódjon!