Cikkeink

A Kannabiszpont bloggerek jelentkezését várja!

Tarts nyilvános tükröt az elszántságod elé!
Vegyél részt most bloggerként a kannabiszpont.hu négy hetes online terápiáján

A kannabiszpont.hu tavaly nyári indulása óta több, mint 400-an vágtak bele a négy hetes önsegítő programba. A kannabiszpont lényege, hogy elfogulatlan tükörként visszajelzést adjon a szerhasználatról, ideje most magunk elé is tükröt állítani. A programba általában olyan embereket várunk, akik nincsenek kibékülve a saját marihuána fogyasztásukkal, szeretnének kevesebbet szívni vagy adott esetben teljesen abbahagyni a marihuána fogyasztást, és megpróbálnák ezt egy online anonim terápiával, a Kannabiszpont segítségével elérni.

Mostani akciónk keretében a jelentkezők felé az a legfontosabb kérés, hogy a négy hetes terápia ideje alatt – melynek kezdőpontja november 14-e lesz – blogot vezessenek, amiben folyamatosan visszajelzést adnak arról, hogyan haladnak és milyennek találják az önsegítő programot.
Néhány blogot mi is nyilvánossá  teszünk majd, és rendszeresen megosztjuk a bejegyzéseket a Kék Pont honlapján és a Kannabiszpont facebook oldalán, hogy mások is követhessék mi történik a program során az „önismereti utazásban”.

Ha szeretnél részt venni, a feladatod a következő:

  • Csinálj egy új email címet (az anonimitás miatt)!
  • Csinálj egy blogot, a címe végződjön úgy, hogy „-kannabiszpont” és írd meg az első bejegyzésben, hogy miért kezded el a programot!
  • Küldd el a blogod linkjét november 13-ig a kannabiszpont@kannabiszpont.hu címre, és írd meg,hogy nyilvánossá tehetjük-e a blogodat!
  • Regisztrálj az oldalon, és legkésőbb november 14-én kezdd el a programot!
  • Írj rendszeresen arról, hogy haladsz, milyen tapasztalataid, benyomásaid, félelmeid, sóvárgásaid vannak és, hogy milyen az oldal, hogy lehetne jobb, mi jó, mi rossz!

Hajrá, mi követünk- és segítünk Titeket!
A Kannabiszpont önsegítő terápiájában résztvevők anonimitása nagyon fontos nekünk. Az oldalt meglátogató számítógépek azonosítóját nem tároljuk, a programba regisztrálók felhasználónevén és email címén kívül más személyes adatot nem tárolunk, és azokat harmadik félnek nem adjuk ki, adatkezelési szabályzatunkat itt olvashatjátok. Figyeljetek oda, hogy sem a regisztráláskor használt email címetek, sem a felhasználó nevetek ne utaljon rátok!

Természetesen a Kék Pontnak semmilyen szinten nem célja a kannabisz fogyasztás népszerűsítése, az akcióval kizárólag azt szeretnénk elérni, hogy minél többen megismerjék a problémás kannabisz használók számára segítséget nyújtó önsegítő programunkat.

Probléma a szívás? A kannabiszpont videója.