Cikkeink

Interaktív és ingyenes képzések szülőknek


Mérték Képző Szülőknek

 

interaktív szociális képzés szülőknek az alkoholfogyasztás jelenségéről, a szülő-kamasz kapcsolatról, a mértékletességről és a példamutatás erejéről

Elsősorban olyan szülőket, szülő párokat várunk, akiknek kis- vagy nagykamasz gyerekük, gyerekeik vannak, és akiket foglalkoztat az alkoholfogyasztáshoz, a fiatalok biztonságosabb szórakozásához, szexuális életükhöz, vagy internetes kalandozásaikhoz fűződő viszonyuk és a saját, szülői felelősségük kérdései! Olyan szülőket, akik felvállalják hogy nincsenek kész válaszaik, de szívesen megosztják dilemmáikat! Olyanokat, akik általában szeretnek beszélgetni, és akik a nálunk szerzett tapasztalataikat szívesen megosztják majd másokkal is!

 


„Anya, de hát mindenki iszik!

Ugyan már apu, egy pohár italba még senki sem halt bele!

Na de miért ne igyak, hiszen te is ittál ennyi idősen, nem igaz?

Hagyjál már békén muter, csak két pohár bort ittam meg, ne legyél már ilyen régimódi!”

Hallotta már ezeket a kérdéseket? Hatékony válaszokat keres, de csak üres frázisokat és álszent példákat talál? Vegyen részt a szülőknek szóló Mérték Képzőn!

A tervezett két képzési nap  időpontjai (választhatók):

november 12. szombat (jelentkezési határidő: november 11. péntek dél)

november 19.  szombat (jelentkezési határidő: november 18. péntek dél)


Minden képzés 10 és 15 óra között valósul meg Budapesten, a Krétakör Alapítvány Bázisán. (IX. ker. Gönczy Pál u. 2. II./5.)

A Kék Pont Alapítvány szülői tréningje ingyenes, de a regisztráció, illetve a mellékelt jelentkezési lap kitöltése kötelező! A képzések résztvevői létszáma korlátozott, a jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudjuk figyelembe venni. A regisztrációs lap letölthető innen. Erre a címre kérjük elküldeni: mertekkepzo@gmail.com

Jöjjön velünk az élethosszon át tartó örömök világába, legyen Ön is példamutató szülő és szerezze meg azt a tudást és gyakorlatot, amellyel saját maga és gyermekei életét teljesebbé, egészségesebbé és boldogabbá teheti!

A program a Kék Pont Alapítvány és a Krétakör Alapítvány együttműködésében valósul meg.