Cikkeink

HOZZÁTARTOZÓK FOGADÁSA AMBULANCIÁINKON

Frissítve: 2020. június 19.

Júliustól szükség esetén személyes konzultáció, folytatódik az online konzultáció.

Tájékoztatjuk klienseinket és leendő klienseinket, hogy a Kormány 41/2020. (III. 11.) rendeletben előírtaknak eleget téve, a kormányrendelet időbeli hatályának végéig, a Kék Pont Alapítvány, mint fenntartó döntése szerint a Kék Pont Felépülési Központjaiban a személyesen történő kliensfogadás mind a szenvedélybetegek alacsonyküszöbű és közösségi ellátása, mind a járóbeteg ellátás szolgáltatásokban, mindkét ambulancián (Gát utcai, békásmegyeri) szünetel.

Személyes találkozásokra nincs lehetőség a hozzátartozói csoportban sem. A csoport online, zárt Facebook csoporton keresztül működik, amelyről a csoport vezetői már informálták a csoport jelenlegi tagjait. A csatlakozni szándékozók számára tájékoztatást az ambulanciák telefonos és e-mail elérhetőségein nyújtunk.

Ha Ön egyéni konzultációra jár hozzánk, konzultánsa felveszi önnel a kapcsolatot az olnine konzultációk miatt. (lásd még itt)

A rendelkezés fenntartásának szükségességét a fenntartó szükség szerint (de legalább hetente) felülvizsgálja, a változásokról a klienseket a kekpont.hu honlapon keresztül tájékoztatja.