Cikkeink

HOZZÁTARTOZÓK FOGADÁSA AMBULANCIÁINKON


A konzultációkat mindkét ambulancián online módon folytatjuk

Tájékoztatjuk klienseinket és leendő klienseinket, hogy a Kormány 41/2020. (III. 11.) rendeletben előírtaknak eleget téve, a kormányrendelet időbeli hatályának végéig, a Kék Pont Alapítvány, mint fenntartó döntése szerint a Kék Pont Felépülési Központjaiban a személyesen történő kliensfogadás mind a szenvedélybetegek alacsonyküszöbű és közösségi ellátása, mind a járóbeteg ellátás szolgáltatásokban, mindkét ambulancián (Gát utcai, békásmegyeri) szünetel.

Személyes találkozásokra nincs lehetőség a hozzátartozói csoportban sem. A csoport online működtetésének feltételein jelenleg dolgozunk, a csoport működtetéséről hamarosan informáljuk a csoport jelenlegi tagjait, illetve a honlapon is tájékoztatást nyújtunk.

Ha Ön egyéni konzultációra jár hozzánk, konzultánsa felveszi önnel a kapcsolatot az olnine konzultációk miatt. (lásd még itt)

A rendelkezés fenntartásának szükségességét a fenntartó szükség szerint (de legalább hetente) felülvizsgálja, a változásokról a klienseket a kekpont.hu honlapon keresztül tájékoztatja.