Cikkeink

Anima, a kannabiszpont új bloggere

“Késve indulok neki az útnak, bár a fejemben már hetekkel ezelőtt megszületett a gondolat, le kell szoknom a fűről. Nem is ez az, ami gondot okoz, hanem az, hogy a gondoloatot nem követte SOHA egy határozott döntés. Még magam sem tudom, mit akarok elérni, csak kiiktatni a mindennapjaimból, vagy többet nem hozzá nyúlni. Igazából a döntés azért sem született még meg, mert erre sosem tudtam magamnak válaszolni.” írja blogjában Anima, aki új jelentkezőként vállalta, hogy nyilvánosan kipróbálja a  kannabiszpont 4 hetes online programját, Amigohoz és Kendertánchoz hasonlóan.

“Megvolt a kirándulás, közben NULLA darab spanglit elszívva. Mondjuk ez nem csak a személyes elszántságomon múlott: korábban mindig ott volt a zsebemben a tekerő tool-kit, mióta azonban keretek között tartom a szívást, inkább otthon hagyom a dobozában bent. Emiatt történhetett úgy, hogy otthon felejtettem a füvemet. Persze ez nem jelentett volna gondot, valakinél úgyis mindig van.”

Amigo pedig túl van egy fűmentes hétvégén, igaz, sikerült egy teljesen kontrollvesztett állapotba kerülnie az energia ital-vodka koktéljainak köszönhetően…A fékevesztett ivás okai között az elvonás okozta feszültség  is felmerül: “Nyilván valami belső feszültség manifesztálódott az utcán földhöz baszott korsóban, egymás rángatásában és üvöltözésben. Talán nagy szerepe volt ebben elvonás okozta rossz érzéseknek, és az is biztos, hogy ha ivás mellett szívok is, sokkal nyugodtabb hangulatban telik az estém. Szóval felemás érzésekkel jöttem haza, de azért jó volt lelépni a büdösből legalább erre a két napra.”

Amigo, menj tovább, csináld  a programot, mi követünk!

A Kövessük a Kannabiszpont bloggereit! akció korábbi bejegyzései itt.