FELÉPÜLŐK, SZERHASZNÁLÓK


Dönts a felépülés mellett!
Mi támogatunk benne.

FELÉPÜLÉSI SZÓTÁR

A felépülés egy olyan folyamat, amely az életed megváltoztatására irányul, pl. arra, hogy felhagyj a problémás droghasználattal. Ha meghoztad a döntést, azt követően minden nap tenned kell azért, hogy fejleszd magad, és közelebb kerülj ahhoz a személyhez, akivé válni szeretnél!

Olvass tovább

A TE UTAD

Meghoztad a döntést, hogy változtatsz az életeden?  Felhagysz a problémás droghasználatoddal, vagy elengedsz egy rád nézve és/vagy környezetedre súlyosan káros viselkedést, és folyamatosan hajlandó vagy tenni is ennek sikeréért? Ha felépülővé válsz, akkor döntéseidben és választásaidban szabad leszel, dolgozol a saját kiteljesedéseden, fejleszted készségeidet és harmóniára törekszel a Téged körülvevő világgal. Gondolj magadra úgy, mint egy a befogadó közösség(ek) felelős és hasznos tagjára! Mi kísérünk és támogatunk ebben a változásban.

Olvass tovább

MIT KÍNÁLUNK NEKED

A felépülési folyamatnak  testi, lelki és szellemi dimenziói is vannak, amelyek együttes erősítésében segítünk, a következő módokon.

Olvass tovább

FELÉPÜLÉSI SZTORIK

499 NAP VAN APU ÉS KÖZTEM

Lovizer Dani az egyik legfiatalabb munkatársunk, aki idén január óta félállásban dolgozik a Kék Pontban. Tavaly végzett a SOTE addiktológiai konzultáns szak másoddiplomás képzésen, most mint felépülő szakember került a kezelői teambe.

Olvass tovább