Cikkeink

Amigo filozofál, Kendertánc költözik – és közben mindketten naplózzák tovább leállási kisérletüket

“…addig nincs baj semmiféle szerhasználattal, amíg az tágítja az spektrumunkat, segít más szemszögből is látni a minket a körülvevő világot, gyarapodhatunk tőle, hozzáad valami pluszt az életünkhöz. A baj akkor kezdődik, ha a szer hiánya vesz el az életünkből, és csak amiatt fogyasztjuk, hogy ezt az űrt kitöltsük, általa érezzük teljesnek magunkat” – vélekedik Amigo a saját blogjában, a kannabiszpont regisztráltjaként.

Másik kannabiszpontosunk, Kendertánc, aki szintén vállalta a nyilvános blogírást leszokási- mérséklési kisérletéről, legutóbbi bejegyzésében így ír:

Gyors leszek mert pakolnom kell (költözünk). Már tegnap is pakolni kellett volna, de kevéssé sikerült. Ketten megittunk egy üveg bort hozzá, és a végére sikerült kicsit becsiccsenteni. De nem a vidám módon, hanem az elfáradós stílusban… Úgyhogy nem volt gond az elalvással, és nem is izzadtam le az éjjel. Ennyi. Most robogok tenni a dolgomat. Ha minden igaz, ma már lesz az új helyen is net, úgyhogy nem lesz gond a naplózással.”

Mindketten azt sejtették – vagy talán tudták is – a 4 hetes online önsegítő program megkezdése előtt, hogy problémájuk van a saját marihuána fogyasztásukkal. Céljuk az, hogy kevesebbet, esetleg egyáltalán ne szívjanak. Vajon sikerül-e nekik?

A “Kövessük Amigot és Kendertáncot, a kannabiszpont bloggereit!” akciónk korábbi bejegyzései itt olvashatók.