Cikkeink

Kövessük Amigot és Kendertáncot, a kannabiszpont bloggereit!

Vajon sikerül-e nekik a marihuána használatukat felhagyni vagy csökkenteni a kannabiszpont  segítségével?

“25 évesen, a belváros közepén, a hetedik kerületbe szűkülve élem mindennapjaimat. Itt dolgozom, itt eszem, itt lakom, itt fogyasztok. Életformámból adódóan használok gyorsítót, lassítót, legálisat, nem legálisat… Ezt kéne kordában tartani….”-mutatja be magát Amigo, a mértékletes, saját blogjában, ahol vállalta, hogy nyilvánosan kipróbálja a kannabiszpont 4 hetes online önsegítő programot.

Míg Amigo november 15-én, kedden indított el blogját, Kendertánc ma már  harmadik napja próbálja elviselni sóvárgását leszokóblog-jában:

“Az éjszaka keserves volt. Nehezen aludtam el, izzadtam , mint egy ló a száz kilós cigány alatt. Ráadásul álmodtam valami borzasztót, amiből egy kiáltással ébredtem fel. Pisilni kellett, de nem mertem kimenni wc-re…Reggelre mindenem vizes volt, a hálóingem, a párnám, a takaróm. Kellemetlen…”

Naponta megnézzük, hogy mit jegyzett fel blogjába a két blogger, aki vállalta, hogy honlapunkon is megoszthatjuk blogjukat. A napi feljegyzés, a naplószerű bejegyzések a kannabiszpont 4 hetes önsegítő program egyik módszertani alapját képezik.Ha bizonytalan vagy, vajon Neked szól-e ez a program, vagyis magad is problémás marihuána használónak tarthatod-e magad, válaszolj 16 egyszerű kérdésre, hogy megtudd, hányadán álltok Te meg FŰ?!

További részletek a kannabiszpont önsegítő programról itt!

Eredeti  blogger-felhívásunk szövege itt olvasható. Csatlakozzatok!