Cikkeink

Színházterápiás tapasztalat az óbuda-békásmegyeri szakembereknek

“Az Óbudai Kábítószerügyi Egyeztetõ Fórum (KEF) rendezvényei mindig valamilyen meglepetéssel szolgálnak. A közelmúltban, az Óbudai Társaskörben megtartott összejövetelen Friedrich Nietzsche filozófiai mûvének, az Imígyen szóla Zarathustrának a részleteit adták elõ a Mérföldkõ Rehabilitációs Otthon gyógyulófélben levõ szenvedélybetegei.
Az elõadás célja az volt, hogy közelebb hozza a szenvedélybetegek világát az egészséges emberekhez. Az elõadás és az utána folytatott beszélgetés segített megérteni a meghívott gyermekvédelmi szakembereknek és hozzátartozóknak a betegek lelkiállapotát, a drogozáshoz vezetõ út különbözõ állomásait és a gyógyulás különbözõ stációit is – mondta Sárosi Mária, a programot szervezõ Kék Pont Drogkonzultációs Központ és Alapítvány koordinátora.” A  teljes cikk, az eseményről szóló beszámolóval, elérhető  az Óbuda Újság januári számában, a 10.oldalon.

Békásmegyeri ambulanciánk munkatársa, Sárosi Mária, kerületi KEF koordinátor elérhető a samaresz@gmail.com címen, vagy közvetve, az ambulanciánkon keresztül.