Cikkeink

Ünnepi függőségek- Nő Létünkre est (utolsó)

Valami olyasmit ajánlunk, mint amikor utazás előtt leülünk néhány percre, hogy kicsit megnyugodjunk, átgondoljuk mi vár ránk, hogy felkészüljünk  lélekben is arra, ami várható, és arra is, ami nem. Az ünnepekre való készülődés nagyon sok mindent mozgósít bennünk. Vannak, akikben ez egyértelműen pozitív érzéseket vagy jóleső várakozást kelt, de az sem ritka, hogy ez a felfokozott lelkiállapot feszültséggel, szorongással jár.  Ebben a helyzetben nem ritka, hogy a megkűzdés egyik módjaként, valamilyen függő viselkedést választunk.

December 22-én csütörtökön este 6 tól ismét Nő Létünkre est a Docuartban, jelen állás szerint, az utolsó. Erre az alkomra nem hívunk ismert vendégeket, csak civileket, olyan nőket, akik szívesen beszélgetnének velünk  a támáról.

Felvezető előadást Komáromi Éva, pszichológusunk tart.

Az esemény facebook oldala itt található.

Szervezetünk még tavaly március 8-án indította a Nő Létünkre  nyilvános beszélgetés sorozatát, szenvedélybeteg nőkről, szenvedélybetegek női hozzátartozóinak és azoknak a nőknek, akik többet szeretnének tudni a szenvedélybetegekségek megelőzéséről, kezelési lehetőségeiről. Az eseménysorozat fővárosi támogatásból valósult meg.