Cikkeink

Árnyékot tessék!

Mel Gibson annak idején a Mad Max-ben még a benzines ballonokért harcolva csapott szét az újbarbár hordák között, mostanra azonban az lett a menő a Soundon, aki ismeri a nap járását és tudja hol keresse a nappali megnyugvás forrását, az árnyékot.

Sok szempontból választani sem lehetne jobb helyet a hőségriadó idejére, mint a Balaton partja, hiszen a tó állandó és kimeríthetetlen hűsítő ereje képes hatékonyan tompítani a rekkenő hőség szünni nem akaró támadását.Ugyanakkor a nagy meleg próbára teszi az idegek tűrőképességét, a test pedig olyan igénybevételnek van kitéve, ami állandó folyadék, vitamin és ásványi anyag pótlást követel meg. Még csak egy nap telt el, de már érezzük, hogy sokkal nagyobb az igény minden szolgáltatásunk iránt, mint az első éjszaka. Az este még elég lazán indult, így legalább volt időnk körbe nézni, felmérni a terepet az esti munkához. Aztán egyszercsak azt vettük észre, hogy elindult a parti és onnantól kezdve egész éjjel ment a szeletelés keményen.

A legforgalmasabb idő hajnal egy és három óra között volt, abban az időben kisebb tömegek voltak a Party Service asztala körül. Legjobban a parti pakk fogyott, mostanra több száz került már a zsebek mélyére. Két félét adunk. Az egyikbe még steril törlőkendőt is tettünk a szívószál mellé és persze azt is elmondjuk hozzá, hogy mit érdemes áttörölni vele. A Volt Fesztiválon bemutatkozó kannabiszpontos csigás flyer itt is hozza az elvárt pontot, bár még ez sem versenyezhet minden idők legnépszerűbb ártalomcsökkentő eszközével: a szőlőcukorral. Viszik is, mint a cukrot.

A rekkenő hőségre való tekintettel ma este eggyel magasabb fokozatba kapcsoljuk a PS víz projektet. Az akció részleteit délután dolgozzuk ki, majd ezt követően előkészítjük a PS matricás vizes palackokat. Célirányosan fogunk friss vizet kínálni a táncoló tömegben és felhalmozunk egy nagyobb készletet PS asztalánál is, hogy az is vízhez jusson, akinek már nem maradt erre pénze.

Talán annyit még ehhez az egész forró és hangos őrülethez, hogy a partiarcok amikor megtudják, hogy miért vagyunk itt, mindig nagy elismeréssel vannak irántunk és ez most nagyon sok erőt ad nekünk.