Cikkeink

Kliensfogadás a békásmegyeri ambulancián

Tájékoztatjuk klienseinket és leendő klienseinket, hogy a Kormány 41/2020. (III. 11.) rendelete kapcsán a Kék Pont Alapítvány, mint fenntartó 2020. 03. 12-től, a következő hetekben az alábbi módon szabályozza a kliensfogadást a Budai Felépülési Központban (békásmegyeri ambulancia):

  1. Az ambulanciára járó, állandó klienseket a kollégák a napokban telefonon megkeresik, és egyeztetnek arról, hogy a rendszeres konzultációk a következő hetekben milyen online vagy telefonos felületen fognak tudni működni. Az egyeztetések során, az ellátás zavartalanságának biztosítása érdekében kérjük szíves együttműködésüket!
  2. Az új kliensek – önkéntesen vagy elterelés kapcsán, állapotfelmérésre jelentkezők – fogadása egyelőre személyes formában folytatódik. A konzultáció változatlanul előzetesen egyeztetett időpontban történik. A konzultációk alkalmával fokozott körültekintéssel járunk el, a munkatársak által ismertetett higiénés szabályok betartása a konzultáción részt venni kívánó kliensek számára kötelező.

Kérjük a hozzánk látogatókat, hogy folyamatosan figyeljék honlapunkat és Facebook profilunkat, amelyeken az esetleg szükséges további intézkedéseket rendszeresen közzétesszük!

Köszönjük együttműködésüket!      

A békásmegyeri ambulancia csapata