Cikkeink

Zúzás előtti csend

A party arena ma este még ritka látványt nyújt, teljesen üres, viszont cseppet sem csendes. A nagyközönség számára még lezárt falak mögül a hangpróba ütemes elektronikája szűrödik ki. Az épület mellett elhaladva a gyakorlott partizók már érezhetik a jellegzetes rezgést a levegőben és a szorítást a gyomorban. Itt pár óra leforgása múlva ezrek fognak partizni. Ötezer fő a befogadóképessége a sátornak, ami várhatóan az utolsó emberig megfog telni a napokban.

A helyszín idén nem is nevezhető sátornak, inkább épület. A falakat és a teret monumentális fémszerkezet szövi át, oldalt hosszan pultok, a belépésnél kapurendszer. És egészen közvetlen közelségben ott lesz a party service egész héten azzal az egyetlen de mindennél fontosabb céllal, hogy még teljesebbé tegye számotokra a partyélményt. Pihenjetek meg nálunk röviden vagy hosszan, beszélgetessetek az önkéntesekkel vagy csak üljetek csendben, vigyetek egy egész party pakkot, vagy csak szőlőcukrot, vizet vagy óvszert. És ha nem hozzánk térnétek be akkor is figyeljetek magatokra. Ahogy érzitek, ott leszünk!

Plusz egy kis exkluzív tartalom a party service-től, ma kora esti fotók a facebook oldalunkon az arénáról ahogyan sosem látjátok. Zúzás előtti csend.