Híreink

Anonim orvosi konzultációk és szabad beszélgetések a függőségekről a MÜSZIBEN, április 4-10-ig,14-től 18 óráig

Anonim orvosi konzultáció és szabad beszélgetés szakembereinkkel felépülésről, függőségről, drogokról és az alkoholról, a változásról, és bármi egyébről, ami érdekel!

Helyszín:  MÜSZI. (Cím: 1085 Budapest Blaha Lujza tér 1. Corvin áruház III. emelet, Bejárat a Somogyi Béla utca felől, nagy zöld ajtó MÜSZI logóval, a bejutáshoz csengetni kell)

A Kék Pont Alapítvány Felépülési Hete keretében  április 4 és 10 között lehetőséget biztosítunk érdeklődőknek, hozzátartozóknak, felépülőkne, egyszóval bárkinek, akinek kérdései vannak, és szeretné azokat feltenni. A Felépülési Hét rendezvény sorozat központi helyszíne a Müszi és az itt található irodánkban várják szakembereink az érdeklődőket, a hét minden munkanapján, 14-18 óráig, hogy kötetlenül beszélgessenek a felépülési utakról, szerhasználatról, változásról, a rendelkezésre álló segítségről és szolgáltatásokról.

Ezen kívül, két napon pedig két addiktológus orvos kollégánk is jelen lesz, mint Dr. Bizalom. Április 6-án Dr. Ali István, Április 7-én szerdán pedig Dr. Bodrogi Andrea  szívesen adnak információt, tanácsot olyan a szerhasználattal és egészséggel kapcsolatos dolgokkal amelyeket a háziorvosoddal nem feltétlen tudsz/mersz megbeszélni. Istvántól és Andreától négyszemközt megkérdezheted, hogy a fogorvosnál hat-e majd rendesen az érzéstelenítő, ha amfetamin fogyasztó vagy, és hogy az aktuális fizikai panaszod vajon hogyan lehet összefüggésben a hétvégi partizással.

Ha ez felkeltette érdeklődésed, keresd fel a Kék Pont Irodát mely a Müszi kávézóból nyílik, és lépj kapcsolatba a munkatársainkkal!

A Felépülési Hét facebook oldala itt található.