Cikkeink

2013-as Kék Pont Emlékkönyv – Boldog Karácsonyt!

Kedves Partnereink és Barátaink!

Ismét mozgalmas évet zárunk. A Kék Pont Alapítvány 2013-ban is három budapesti központján keresztül folytatta munkáját: a Ferencvárosban, Józsefvárosban és Békásmegyeren. Budapesti és vidéki prevenciós programok születtek, ambulanciáinkat több száz ember kereste fel terápiás igénnyel és több ezer embert értünk el az ártalomcsökkentő programjainkban. Utaztunk, költöztünk, új projekteket indítottunk el és  zártunk le. A szervezeti működés fejlesztéseként új  szervezeti struktúrát hoztunk létre, megalakult az új típusú, holisztikus egészség-programokat kínáló Biopolitikai Műhelyünk. Megszokta új helyét és megújult a Kék Pont Tűcsere programja, új irányt kapott a Party Service programunk és  decemberben véget ér a sok szakmai kihívást és örömet adó, békásmegyeri City Art Műhely “lázadásművészeti” projektünk.

Kérdeztünk, vitatkoztunk, egyeztettünk. Kaptunk némi hideget, és sokkal- sokkal több meleget!  Talán bölcsebbek is lettünk.

Mindezt köszönhetjük a nekünk bizalmat szavazó klienseknek és hozzátartozóiknak, az önkénteseinknek, partnereinknek, támogatóinknak, a ránk kíváncsi újságíróknak,  és a drogjelenség őszinte diskurzusára vágyó, Kék Pont blog és facebook olvasóknak ! Reméljük, hogy a jövőben is számíthatunk egymásra!

Szeretettel küldjük a Kék Pont 2013-as Emlékkönyvét,  fotóalbumát, amely munka közben készült instagram képeket tartalmaz. Az albumba került képeket  Dávid Ferenc, Ragályi Lili, Gyékiss Roland, Csák Róbert és Varga  Dániel fotói közül válogattuk. Az album megtekinthető a Kék Pont facebook galériájában.

Kívánunk Mindenkinek Békés Ünnepeket és képmutatások nélküli, szabad és a mértékletesség jegyében zajló, Boldog Új Évet!

a Kék Pontosok