Cikkeink

A MAC ismét bizalmaz szavazott a tűcserének, 5 millió Ft-tal!

Miközben a Kék Pont nyolcadik kerületi tűcsere programjának szakmai céljait, tevékenységének hasznosságát olykor kétségbevonják a józsefvárosi döntéshozók, a HIV/AIDS prevencióban  nemzetközi szinten folyamatosan szerepet és felelősséget vállaló MAC AIDS Fund, az idei működésünkre szánt támogatását követően, 2014-re is megszavazta nekünk a bizalmat. Pályázatunkra reagálva,  egy napja jött a hír a New York-i központból, hogy az alapítvány- a helyi
Estee Lauder Kereskedelmi KFT  Magyarországi összegyűjtött adományalapján  keresztül – jövőre 22,620.00 amerikai dollárral – közel 5 millió forinttal segíti munkánkat!

A támogatásból a Kék Pont ártalomcsökkentő programjainak szolgáltatásait erősítve, emelni szeretnénk az ingyenes HIV-szűrések számát- Magyarországon először azonnali eredményt mutató nyálteszttel – a hozzátartozó szociális- és egészségügyi tanácsadással.

Nagyon köszönjük a támogatást és őszintén reméljük, hogy ez a felénk forduló támogatói bizalom más érintett szereplőket is érzékenyebbé tesz a HIV-megelőzés hatékony megoldásai iránt és jótékony hatással lesz majd a szakértői szervezetekkel  született együttműködésekre is…!