Cikkeink

Szép volt, Citysek!

A City Art Műhely indulása óta feltett szándékunk volt, hogy amint a focicsapatunk összekovácsolódik és meglesznek az állandó résztvevők, a fociszakkör keretein belül megmérettethessük magunkat valamilyen módon. Idén május negyedikén meg is adatott nekünk az első ilyen lehetőség a Csillaghegyi Mozgás és Szabadidő Sportegyesület szervezésében. A házi bajnokságra az egyesület műfüves pályáján került sor – ez az a pálya ahol a heti rendszerességű fociszakköreink zajlanak. A hozzánk járó fiatalok így mondhatni „hazai pályán” játszhattak. A City Art Műhely viszonylag széles programkínálatában egyébként ez a szakkör örvend a legnagyobb népszerűségnek. Az elmúlt hetekben nem volt ritka, hogy egyszerre 18-20 fő szeretett volna részt venni a heti labdarúgó eseményünkön. Ennek a magas részvételi szándéknak köszönhetően életünk első focikupáján két csapattal is indultunk!

 

 

 

 

A végeredmény igen kedvezően alakult ránk nézve, egyik csapatunk ugyanis elhozta az első helyezésért járó kupát, míg másik csapatunk harmadik helyezett lett a mezőnyben! Ezúton is graulálunk nekik és az összes résztvevő csapatnak, ugyanis izgalmas és nagyon sportszerű meccseket nézhettünk végig a nap folyamán.

Fátyol Menyhért, szakmai vezető

További képek és infók a City Art facebook oldalán is!

A projekt TÁMOP-5.2.5-ös pillérből valósul meg és az Európai Unió támogatásával és az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával jött létre.