Cikkeink

Mától Mértékletesség Tere ismét a VOLT Fesztiválon

A Magyar Telekom stratégiai partneri együttműködésének köszönhetően , ismét Sopronban van a Kék Pont önkéntesekből álló fesztivál-csapata, a tavalyihoz hasonló designnal és tartalommal. Ez még egy 2011- es kép, de mától jönnek a friss hangulatjelentések is majd!

Keressétek őket  a VOLT-on!                                       

Sátrunkban  a Mértékletesség Éve kampány legfontosabb elemeinek bemutatására kerül sor, melynek célja rámutatni az illegális és legális szerek használatával kapcsolatos társadalmi és egyéni szintű felelősségre, nyílt, valós társadalmi diskurzust generálni a tudatmódosításról, az érintett társadalmi csoportok aktív részvételével és a szórakoztatóipar piaci szereplőinek bevonásával.  A kampány a mértékletesség erényére épít, amely értelmezésükben nem önmegtartóztatás jelent. A mértékletesség az örömérzet, az élvezetek optimalizált megéléséhez nyújt segítséget.

Mit próbálhattok ki többek között?

  • MÉRTÉK TOTÓ kitöltésével, és annak megbeszélésével a látogatók közelebbről is megismerkedhetnek a mértékletesség erényével és a kampány céljaival.
  • A látogatóknak bemutatjuk a mertekletes.hu oldalon elérhető tudatnapló működését, melynek segítségével megismerhetik az örömforrásokhoz való viszonyukat, gyakorolhatják a mértékletességet. Továbbá ehhez nyújt majd segítséget a tudatnapló papír alapú változata, a MOTYÓ.

Folyt. köv.

Nyári fesztivál megjelenéseink során civil stratégia partnereként élvezzük a Magyar Telekom támogatását.