Cikkeink

"feltehetőleg nem vagyok függő. Legalább is nem spanglifüggő."

“Feltehetőleg nem vagyok függő. Legalábbis nem spanglifüggő. Ellenben van valami sokkal mélyebb valami, aminek kibogozásához sejtésem szerint minimum egy pszichiáterre lenne szükségem, de legjobb lenne valami varázsló, akivel beszélgetni se kell, csak rám néz és megmondja.” – írja Kendertánc leszokó blogjában,  a négy hetes önsegítő online program alig több, mint felénél. Ha varázslóval nem is szolgálhatunk, de a kannabiszpont programján belül van lehetőség chat-es konzultációra, és lehet, hogy egy személyes beszélgetés segíthet tisztábban látni ebben is!

Amigo most a pogózás helyett természetfilmet nézett, azzal helyettesítette az elalváshoz régebben használt spanglit: “Kedden és szerdán is tartottam a zéró toleranciát, bár tegnap megint nagyon közel voltam, hogy megszegjem, ugyanis hajnal 3-ig forgolódtam, izzadt kezem-lábam. De szerencsére beszigorítottam magamnak és tartottam az előirányzatot, helyette dzsungellakókról néztem inkább természetfilmet. Azon is elég jól be lehet aludni.”

Úgy tűnik, hogy így a második hét után mind Amigó, mind Kendertánc valamivel tágabb körben kezdtek el gondolkodni arról, hogy a spanglinak milyen szerepe van az életükben. Lehet, hogy ez az önsegítő terápia kicsit önismereti utazás is?

Sajnos Anima nem írt a blogjába egy hete, reméljük a programot nem hagytad abba, csak blogolni nincs időd…

A “Kövessük a kannabiszpont bloggereit!” akciónk előzményeiről korábbi bejegyzései itt olvashatók.