Cikkeink

"Manapság már problémamegoldás miatt szívom a füvet?"

“Tegnapra egy spangli volt engedélyezve. Úgy terveztem, hogy bemegyek kicsit a szitibe ideoda, szokásos hétfő esti pofavizit, haverkodás, de szerencsére maradtam itthon. Isteni szerencse, hogy múltkor belefutottam ebbe a Feldmár-interjúba, aminek hatására régi tervemet valóra váltva el is kezdtem olvasni őt tegnap este. Feldmárnak már csak a gondolkodásmódjával, a másokhoz és a saját tudásához való viszonyával is képes utat mutatni abban a káoszban, amiben mostanában vagyok”

írja legutóbbi blogbejegyezésében Amigo,aki a hétvégi joint-mentes napok után ismét tekert egyet-kettőt, mondván a  hétfőt úgyis az egyetlen hétköznapnak tartja fenn, “amikor lehet gandzsázni”.

Amigo rendszeresen csinálja a kannabiszpont önsegítő programot, egyelőre úgy tűnik, hogy jó keretet ad neki a kisérletéhez, hogy csökkentse a fűszívást, esetleg idővel el is engedje, de némi kepszis azért megfogalmazódik blogjában:“Kiváncsi vagyok, egyelőre nehezen tudom elképzelni, hogy egy hónap kampányszerű szigorigor elég lenne arra, hogy utána is kevesebbet fogyasszak. Talán valami rutint adhat majd hozzá.”

Eddig alig több, mint egy hét telt el a programból, és még majdnem 3szor ugyanaennyi van hátra…Amigo, ne akard gyorsabban a változást, mint ahogy képes lehetsz rá, csak folytasd, amit elkezdtél! Csináld a programot, és figyeld magad!

Reméljük ma Kendertánc és Anima és is jelentkezik blogbejegyzéssel…

A “Kövesssük a kannabiszpont bloggereit!” akció korábbi bejegyzései itt olvashatók.