Cikkeink

Második félidő

Túl a Sziget félidején elmondhatjuk, hogy hatalmas tömegeket mozgat meg a party aréna. Ezrek partiznak itt estéről estére és a party service sátor is újra és újra megtelik emberekkel. A hozzánk betérő partizók megpihennek nálunk, akár alszanak is, melegednek (különösen az első napok hűvösebb éjszakáin), beszélgetnek vagy éppen frissítik magukat. Gyakori kép, hogy a bázis tele van emberekkel, arra is volt példa a napokban, hogy az asztalokon is ültek. Takarókba burkolózott és élénkebben magyarázó arcokat egyaránt látni, legnépszerűbbb szolgáltatásaink pedig a folyadék és a vitaminok. Sok a külföldi látogató, viszont akadnak régi ismerősök is, akik már ismerősként üdvözlik a ps jelenlétét, vagy ismernek minket valahonnan.

Így a fesztivál második felében, átbulizott éjszakák után egyre fáradtabb már mindenki és a szervezet is jobban küszködik. Egyre többeket utolér a misztikus „fesztiválbetegség“ is. Pár dolgot azért tehettek annak érdekében, hogy kicsit jobb formába hozzátok magatokat és kihúzzátok az utolsó napokat is. Speciális, kifejezetten fesztiválra szóló kiegészítések következnek:

  • Keressétek az idén szerencsére már a fesztivál területén is elérhető zöldségeseket, illetve fedezzetek fel egyéb vitaminforrásokat! Próbáljatok meg kiegyensúlyozottan táplálkozni a fesztivál ideje alatt is amennyire sikerül.
  • Az idő is jobbra fordult, sőt mára kánikula lett, így még jobban érdemes odafigyelni az elvesztett folyadék pótlására, hiszen ez nem csak az esti parti során, hanem már napközben is sokat hozzátesz a jóllét fenntartásához. Jóval többet igyatok mint azt egy átlagos akár nyári napon tennétek! Ne feledjétek, hogy a meleg, a parti közbeni izzadás, illetve a különböző anyagok vízhajtó hatása összeadódik.
  • Védjétek magatokat a napégés ellen is, erős a sugárzás és akik kint vannak napközben, sok időt tölthetnek napon.
  • Próbáljatok kielégítő pihenőidőket találni, olyankor is aludni, amikor éppen nem dübörög melletetek valamelyik színpad.

Figyelmetekbe ajánljuk továbbá a facebook oldalunkon található intelmeinket is, ott további általánosan érvényes jó ötletekre lelhettek.

Kitartás nektek kedves partizók a maradék két éjszakára. Az önkénteseink töretlen lelkesedéssel várnak titeket a továbbiakban is!